Bestemmingen Oostenrijk Bestemmingen Duitsland Bestemmingen Frankrijk Bestemmingen Tsjechiƫ Bestemmingen Italiƫ Aanbiedingen Specials Groepsreizen Nieuwsoverzicht
VervoerVerzekeringenDirect boekenHUUR ski/board met kortingDisclaimer

ski huurrtm twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ski4U is al jaren groepsreizenspecialist. Of het nu gaat om wintersport reizen voor bedrijven, scholen, personeelsverenigingen, sport- en andere verenigingen, families en vriendenclubs, u bent bij ons aan het juiste adres door de persoonlijke begeleiding die we u vooraf en vooral ter plekke geven.

Bedrijven / Incentive / Netwerkclubs / Teambuilding
Tegenwoordig mag en kan het weer: met uw personeelsleden of uw zakenrelaties een geheel verzorgde trip maken naar de sneeuw. We hebben diverse locaties in Frankrijk en Oostenrijk waar u perfect terecht kunt met uw groep, of het nu gaat om "even de neuzen dezelfde kant op te krijgen" , een produktpresentatie of gewoon een gezellige, actieve netwerkreis alles kunnen wij volgens uw wensen voor u samenstellen.

Scholen / Personeels- en Sportverenigingen
Vaak is voor deze groepen het budget belangrijk. Wij hebben voor deze groepen passende oplossingen zodat de reis betaalbaar blijft. Ons eigen Haus4U in Flachau/Reitdorf is daarvoor een uitstekende locatie !

Families en Vrienden
U wilt graag met z'n allen gezellig wintersport vieren alléén het regelen wilt u liever niet. Dan verschijnen wij graag bij u in beeld. Of het nu gaat om oma die 80 jaar wordt en dit in de sneeuw wil vieren of dat u met de VUT gaat of wat dan ook wij zorgen er voor dat uw verblijf iets is waar nog lang over na zal worden gepraat.

We hebben ruime ervaring met het organiseren van reizen voor groepen vanaf 15 personen. Het maakt niet uit wat wij voor u moeten organiseren. Wilt u een hele week, een lang weekend, een midweek of zomaar een paar dagen, het kan allemaal. Voor het vervoer kunt u gebruik maken van bus of eigen vervoer. Mocht de groep dit wensen dan is zelfs vervoer per bus, trein of vliegtuig naar de wintersport geen probleem !

Voor uw verblijf kunt u kiezen uit hotels, chalets of appartementen van zeer eenvoudig ingericht tot heerlijk luxueus. Dit geldt ook voor de verzorging ter plaatse: op basis van logies, logies met ontbijt(buffet), halfpension, volpension.

Via Ski4U kunt u ook een eigen gediplomeerde skileraar meenemen naar de sneeuw. Wij zorgen er voor dat u de juiste man of vrouw meekrijgt naar de sneeuw die ook nog eens heel veel nuttige zaken op de bestemming voor u in orde maakt. Tevens kunnen wij een avond voor aanvang van de reis organiseren zodat iedereen alvast in de stemming komt en naar de reis uitkijkt. Deze avond kan bijvoorbeeld plaasvinden in uw bedrijf of op 1 van de indoorskibanen in Nederland zodat je juiste sfeer al direct aanwezig is.

Heeft u wensen? neemt u dan contact met ons op via info@ski4u.nl. Wij gaan dan samen met u bekijken hoe we uw wensen in een wintersportvakantie kunnen gieten.

U kunt het onderstaande formulier invullen voor meer informatie.

Naam:
Straat:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
E-mail:
Hoe heeft u Ski4U gevonden?
Uw opmerking
of vraag:
<< TERUG

Königsleiten
studio's en appartementen verspreid over het dorp
profiteer nu van de gratis nachten aanbieding
studio voor max. 2 personen
2 kamer app. voor max. 4 personen
3 kamer app. voor max. 5 personen
bijvoorbeeld:
16/12 7 nachten 2 kamer app. v.a. € 355,- per week
(excl. eindschoonmaak, toeristenbelasting en bedlinnen)Commezzadura Val di Sole
NIEUW bij Ski4U appartementen en hotelkamers in Comezzadura
op ca. 400 meter van de skilift u kunt skiën in het skigebied van Madonna di Campiglio met de uitgebreide skipas
appartementen Commezzadura
hotel Commezzadura

free fontsLaatste
nieuws:


samenwerkingspartners Ski4U
Voor de winter van 17/18 werken we weer samen met Belvilla , Ceskysight en Wintertrex en kunt u weer de diverse onderkomens boeken van deze aanbieders.......
lees verder>>
Stagiaire Marita bij Ski4U
Sinds november 2015 heeft Marita Hijlkema als stagiaire het team van Ski4U versterkt. Marita volgt de opleiding Toerisme en Vrije Tijd aan het Friesland College in Leeuwarden.......
lees verder>>