Bestemmingen Oostenrijk Bestemmingen Duitsland Bestemmingen Frankrijk Bestemmingen Tsjechiƫ Bestemmingen Italiƫ Aanbiedingen Specials Groepsreizen Nieuwsoverzicht
VervoerVerzekeringenDirect boekenHUUR ski/board met kortingDisclaimer

ski huurrtm twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLEZIER VERZEKERD
Vakantie is belangrijk. U moet er onbekommerd van genieten. Daarom zijn er reisverzekeringen. Een annuleringsverzekering voor wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren en reisverzekeringen voor dekking van schade.

Ski4U heeft gekozen voor de Europeesche, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Ook als u geen reis bij ons boekt zijn wij ook het aangewezen adres voor uw verzekeringen.

Natuurlijk zijn we er niet alleen voor het afsluiten van de verzekeringen. Ook tijdens uw vakantie kunt u bij ons terecht met uw vragen over uw verzekering. Toch schade? dan helpen wij u ook met de afhandeling hiervan. Zo ziet u maar dat Ski4U veel meer is dan een 'verkooppunt' voor verzekeringen.

U kunt nu zelf gemakkelijk uw premie berekenen en de polis afsluiten door op de link te klikken in het verzekeringsprodukt van uw keuze. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag goed verzekerd op reis!


De Annuleringsverzekering
Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. Bij 'last minute' boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module 'Waarnemer'. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis, huisdieren of planten. Als u meerdere onderdelen 'los' boekt om er 1 reis van te maken kunt u gebruik maken van de module 'Samengestelde reis'. Hiermee is uw totale reis en de onderdelen er van verzekerd. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk, waardoor eigenlijk alle specifieke redenen om te moeten annuleren, kunnen worden verzekerd.

Ons advies dus: sluit direct bij het boeken van uw reis een annuleringsverzekering af. Dit gaat heel gemakkelijk via ons boekingsformulier. Of neem contact met ons op om uw annuleringsverzekering alsnog te regelen.

Doorlopende Annuleringsverzekering
Hoe vaak u ook op reis gaat u hoeft geen annuleringsverzekering meer af te sluiten met deze verzekering. U hebt het gehele jaar dekking voor de annuleringsverzekering.
De doorlopende Annuleringsverzekering is er al vanaf € 54 per persoon
De doorlopende Garantie-Annuleringsverzekering is er al vanaf € 61 per persoon

Bereken hier uw premie en sluit direct de door u gewenste verzekering af:
Aflopende Annulering

Doorlopende Annulering


De Reisverzekering
Iedereen die op vakantie gaat wil eigenlijk maar één ding: honderd procent vakantieplezier. Dat kan met de reisverzekering van de Europeesche. Een verzekering op maat, waarbij u bij pech, ongeval of calamiteit altijd kunt rekenen op snelle, professionele hulp van de Europeesche Hulplijn, wereldwijd.

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering en omvat de onderdelen: Personenhulpverlening, Bagage, Buitengewone kosten, Telecommunicatiekosten en Schade logiesverblijven.

Natuurlijk kunt u de basisdekking uitbreiden met zaken die voor u ook belangrijk zijn. De reisverzekering kent de volgende uitbreidingen: Geneeskundige kosten, Ongevallen, Geld, Rechtsbijstand, Hulp & Huur Vervoermiddel, (Winter)sport, Extra Sportuitrusting. Wilt u de meest complete reisverzekering? Kies dan voor de Topdekking.

Sport of spel: basis of uitbreiding?
In de basisdekking is bijna iedere sport standaard verzekerd wanneer deze tijdens de vakantie incidenteel wordt beoefend. Langlaufen, duiken, schaatsen en sleeën door kinderen tot 14 jaar zijn altijd verzekerd. Staat een vakantie geheel in het teken van (winter)sport, zoals een skivakantie, dan is de (winter)sportdekking een welkome aanvulling om zeker te zijn van de juiste dekking.

Doorlopende Vakantiereis Verzekering
Voor diegenen die vaker (korter) op vakantie gaan in 1 jaar. Deze verzekering kunt u naar uw eigen wensen samenstellen met de modules zoals o.a. boven beschreven. U heeft dus altijd een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering op maat.
Al vanaf € 25 bent u het hele jaar tijdens al uw vakantiereizen verzekerd.


Bereken hier uw premie en sluit direct de door u gewenste verzekering af:
Aflopende Reis

Doorlopende Reis

Lang Op Reis

De Europeesche Hulplijn
De hulplijn staat dag en nacht voor u klaar. De medewerkers kunnen u met medisch advies ter zijde staan en kennen de weg naar de juiste artsen of ziekenhuizen in uw vakantieomgeving. Ook voor hulp bij pech of ongeval staat de Europeesche Hulplijn u vakkundig te woord.


Overige verzekeringen

Natuurlijk gaat ook de zakenreiger graag goed verzekerd op reis. Ook hiervoor kunt u bij Ski4U terecht. Het is zelfs mogelijk om op uw zakenreisverzekering ook uw privé reizen mee te verzekeren.

Business travel Insurance Individueel


Doorlopende verzekeringen en andere verzekeringen

Speciaal voor iedereen die er meerdere keren per jaar op uittrekt heeft de Europeesche de Doorlopende Reis- en de Doorlopende Annuleringsverzekering ontwikkeld. Wel zo makkelijk en ook nog eens voordelig. Uw vakantieplezier is het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat!

Natuurlijk zijn er nog veel meer verzekeringen voor elk gebied apart (o.a. school- en groepsreisverzekeringen). Wij kunnen u ook voor al deze overige verzekeringen van een goed en gedegen verzekeringsadvies voorzien.

Kortom: Plezier verzekerd met de verzekeringen van de Europeesche, dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.


<< TERUG

Königsleiten
studio's en appartementen verspreid over het dorp
profiteer nu van de gratis nachten aanbieding
studio voor max. 2 personen
2 kamer app. voor max. 4 personen
3 kamer app. voor max. 5 personen
bijvoorbeeld:
16/12 7 nachten 2 kamer app. v.a. € 355,- per week
(excl. eindschoonmaak, toeristenbelasting en bedlinnen)Commezzadura Val di Sole
NIEUW bij Ski4U appartementen en hotelkamers in Comezzadura
op ca. 400 meter van de skilift u kunt skiën in het skigebied van Madonna di Campiglio met de uitgebreide skipas
appartementen Commezzadura
hotel Commezzadura

free fontsLaatste
nieuws:


samenwerkingspartners Ski4U
Voor de winter van 17/18 werken we weer samen met Belvilla , Ceskysight en Wintertrex en kunt u weer de diverse onderkomens boeken van deze aanbieders.......
lees verder>>
Stagiaire Marita bij Ski4U
Sinds november 2015 heeft Marita Hijlkema als stagiaire het team van Ski4U versterkt. Marita volgt de opleiding Toerisme en Vrije Tijd aan het Friesland College in Leeuwarden.......
lees verder>>